Črni vijak Jack drži konstantno

Vtič črnega vijaka Težko je, da je orodje v skladu z izvirnimi parametri zaradi obrabe orodja med normalnim postopkom obdelave. Vendar pa tehnologija Worm Screw Jack GLOOR AG s tehnologijo Logarithmic Relief Grinding reši ta problem z omogočanjem zadnjega in skewnega parametra orodja. V času brušenja ohranja konstanto, oblika orodne rezine ostane enaka, kar močno izboljša precizno natančnost brušenja orodja, brušenje in enako kot prvotni parametri, ki bodo postali možni, kar močno podaljša življenjsko dobo orodja, hkrati pa izboljša natančnost obdelave! Izdelki podjetja GLOOR AG vključujejo oblikovanje nožev, rezkarjev črvnega vijaka, rezalnikov za rezanje navojev, rezalnikov za rezanje navojev in rezkalnih rezil, ciklonov (za obdelavo vijakov in črvov ter vijakov), vrtljivih potisnih nožev (obdelovalni poligoni), večstranskih nožev obdelovalni poligoni), rezalnik za ključe, valjčno kolo, valjčno kolo Worm Screw Jack, treh rezil za rezila, precizni žagin list, rezalnik za radialno rezanje, ciklonski glodalec Švica Moni Chena (MONNIER + ZAHNER), vrtalni okrogli diskovi in ​​nestandardno orodje! Izdelki se pogosto uporabljajo v aerospace, obrambni industriji, energetiki, avtomobilski industriji in na drugih področjih

(1) mehansko sestavljanje mora biti strogo skladno z načrtovalno službo, da zagotovi montažne risbe in zahteve za montažo, Worm Screw Jack je strogo prepovedano spreminjati vsebino dela ali na nenavaden način zamenjati dele.

(2) montažo delov mora biti usposobljen inšpekcijski pregled in sprejem delov, postopek montaže črvnega vijaka, če so ugotovljeni manjkajoči podstandardni deli, je treba takoj poročati.

(3) montažno okolje zahteva čisto, brez prahu ali drugega onesnaženja, dele Worm Screw Jack morajo biti shranjeni v suhem prostoru brez prahu, z zaščitno oblogo prostora.

(4) deli montažnega postopka ne smejo udariti, rezati, črvni vijačni žleb ne sme poškodovati površine delov, ali pa dele občutno zaviti, zasukati, deformirati, delov površine se ne morejo poškodovati.

(5) glede na gibanje delov, je treba med mazalnim oljem (mast) dodati vmesnik za sestavljanje črvnega vijaka.

(6) se ujemajo z deli, katerih velikost je točna.

(7) Pri montaži, deli in orodje morajo imeti posebne naprave, načeloma deli ne smejo biti nameščeni na stroju ali postavljeni neposredno na tla, če je potrebno, vtiča Worm Screw, vstaviti v zaščitno blazinico ali preprogo .

(8) montažo načeloma, Worm Screw Jack ni dovoljeno stopiti na mehansko, če morate stopiti na operacijo, je treba položiti na mehansko zaščitno blazinico ali preprogo, pomembne dele Worm Screw Jack in nekovinske dele spodnji del je strogo prepovedan stampede.

Pritrditev sornika, ne uporabljajte gibljivega ključa, črvni vijak Jack ne sme uporabljati več kot enega istega tesnila, zategnjen vijak z vijaki z glavo, črvni vijak, ki ga je treba zakopati v dele, ne sme biti izpostavljen.

Zategnjeni vijaki in matice, črvni vijak Jack mora biti vijak izpostavljen maticu 1-2 smola; Vijaki s polžastim vijakom Pri pritrjevanju gibljive naprave ali vzdrževanja brez potrebe po odstranitvi delov obrata je treba vijak pred vijačnim lepilom prevleči z vijaki.