Kompaktna struktura črvnega vijaka

Reducir Worm Gear Reducer je kompaktna konstrukcija, visoko prenosno razmerje, črvni vijak in pod določenimi pogoji s samozapornim delovanjem prenosnega stroja, je eden od najpogosteje uporabljenih reduktorjev, od katerih je v reduktor reduktor z votlo gredjo Ne samo, zgoraj značilnosti, Worm Screw Jack, ampak tudi enostaven za namestitev, razumne strukture, bolj in bolj široko uporablja. Reduktor polžastega valja z redukcijskim valjem v reduktorju za polžasto zobni kolut za dodajanje spiralnega reduktorja, lahko multi-stopenjski reduktor dobi zelo nizko izhodno hitrost, je kombinacija spiralnega prestavnega razreda in stopnje spiralne prestavne hitrosti, ki je učinkovitejši od čiste enojne stopnje Reduktor polžastih zob. Worm Screw Jack in majhne vibracije, nizka raven hrupa, nizka poraba energije.

Reduktor polžastih zobnikov, da bi izboljšal učinkovitost, na splošno uporablja črno gonilo z barvnimi kovinami, črv je uporaba trdega jekla, saj je drsni trenje pogon, Worm Screw Jack med obratovanjem, bo proizvedel višjo toploto, tako da reducirne dele in tesnila med toplotnim raztezanjem razlike, Worm Screw Jack, tako da je v koordinacijski površini reže in olja zaradi temperature povečanja razredčenega, lahko povzroči uhajanje. Glavni razlogi so štiri točke, ena je materialna kolokacija je smiselna, druga je površinska kakovost površinskega trenja, tretja je izbira mazalnega olja, črvni vijak Jack je količina pravilna, štirje je kakovost montaže in uporabo okolja.


Polžasto orodje pogosto uporablja kositrno bron, material za parjenje uporablja 45 jekel, da se strdi do HRC45 155, pogosto pa se uporablja tudi 40C: utrjeni HRC50 155, mlinček črvov, ki se bruši do hrapavosti Rao 8FCM, normalno delovanje reduktorja , črv je kot utrjena "datoteka", Worm Screw Jack in nenehno vložite črvno opremo, tako da je polž orodja. Običajno je tovrstna obraba zelo počasna, kot tovarna, ki jo lahko uporabi več kot 10 let. Če je hitrost obrabe hitrejša, je treba preučiti, ali je izbira reduktorja pravilna, ali obstaja preobremenitvena operacija, material polžastega orodja, kakovost montaže ali uporaba okolja in tako naprej.

Na splošno pride pri navpični namestitvi reducenta, predvsem z dodatkom mazalnega olja in izbiro mazalnega olja. Vertikalna montaža je zelo lahko povzročiti nezadostno olje, ko se reduktor ustavi, izguba olja v menjalniku motorja in reduktorja, prestavljanje ni posledica zaščite mazanja, zagona ali obratovanja ni učinkovito mazanje, povzročeno zaradi mehanske obrabe ali celo poškodbe.

Ko reduktor ne uspe, tudi če je gonilo dobro zaprto, tovarna pogosto ugotovi, da je olje v reduktorju emulgirano, da je obremenjen, rjav, poškodovan, ker je reduktor v procesu transportiranja, toplota po nastanku kondenzacije vode; Seveda, in nosijo kakovost, postopek montažnega postopka je tesno povezan.