Zahteva za izboljšanje Miter Gearbox

Miter Menjalnik Z razvojem avtomobilske proizvodne tehnologije in uporabo zahtev po povečanju se avtomobilska oprema premika proti visoki moči, visoki obremenitvi, visoki obremenitvi Miter Gearbox, nizkem šoku, lahki in dolgi življenjski smeri, s tem tudi tehnologiji obdelave zobnikov višje zahteve. Zobanje zob orodja je zelo pomemben procesni ukrep za nadzor hrupa zob, Miter Gearbox, ki je vzbudil pozornost in pozornost proizvodne in predelovalne industrije v državi in ​​tujini.

Skobelj je v bistvu majhen posnetek, Miter Gearbox, ki je, vsi izpostavljeni ostri koti po zobnem profilu orodja, nato pa majhen posnetek, da bi imeli veliko posnetek na obeh koncih prestave (to je, kot ) fazna razlika, se imenuje klesanje. Miter Gearbox Obloga je razdeljena na naslednja dva: zobna glava in profiliranje zobnih profilov

Krožnik je pomemben ukrep za vezanje vzdolž končne ploskve zob, da preprečimo hrup in poškodujete površino zob zaradi majhnih udarcev.

Par orodja v procesu vklopa, Miter Gearbox začetek vpetja, zaradi obdelave in deformacije zob, enostavno vodijo do udarca, tako da se povečajo vibracije.

Velika in majhna orodja v delovanju, Miter Gearbox, če ne uporabljate zgornjega dela zoba, se pogosto pojavljajo v zobnisti zobne zobje korena zob. To je zato, ker je velikost zob orodja zunanjega obroča večinoma težja od korena zob in če je hitrost drsenja večja, je Miter Gearbox povezan z nepravilno nastavitvijo, ko je nameščena, zato je po obratovanju velikosti zobnikov pogosto zgornja druga od zobne korenine, enostavno risanje žlebov, podobnih lepljenju, včasih tudi zobna zobna zob zobje prav tako ustvarjajo iste oznake žlebov, življenjska doba orodja ima resen učinek.

Po odstranitvi zobnega konca in profilov zob ostri koti imajo naslednje prednosti:

(1) V indukcijskem utrjevanju orodja, Miter Gearbox, vmesna frekvenca, zlasti visokofrekvenčno segrevanje, nagiba k pregrevanju na ostrih kotih. Zato je treba Miter Menjalnik zobje zob prestaviti pred kaljenje, da se pri toplotni obdelavi doseže najboljši učinek gašenja.

(2) na kaljenem orodju, ki se pred toplotno obdelavo obdeluje pred ustrezno toploto pred obdelavo (po možnosti zaokroženo), da bi se izognili vrtenju zob na vogalih oksidativne razgradnje.

(3) zmanjšati koncentracijo napetosti med kaljenjem, da zmanjšate in odpravite postopek toplotne obdelave, ki ga povzročajo razpoke ali razpoke, Miter Gearbox, ki ima za preprečevanje gašenja razpoke pomembno vlogo.

Sodobne težke kaljene zobnike niso samo odvisne od brusilnega stroja, da bi zagotovili natančnost brušenja, mnoga domača in tuja podjetja so uspešno izvedla, da praskajo postopek brušenja, ali so zunanji ali notranji zobje karbidna orodja Utrjena površina za strganje. Kot utrjen obraz po posnemanju, je primeren za rezanje orodja, Miter Gearbox, ki lahko učinkovito izogne ​​nož in chipping nož. Za utrjeno površino, da bi praskali postopek brušenja, strganje pred trdo stranjo obraza, je zelo pomembno in mora biti delo.

Prestavna ročica z orodno gredjo zagotavlja, da se kakovost prestavljanja ne more uporabiti za prezretitev pomembnega procesa, zato je Miter Menjalnik glede na orodje v škatli v položaju in vlogi zahtev za obdelavo zobnih koncev tudi drugačen.