Kakovost Miter Gearbox je bolj stabilna

Gonilo je vloga hitrega usklajevanja in prenosa navora med glavnim motorjem in delovnim strojem. Zato normalno delovanje menjalnika vpliva na normalno delovanje celotnega sistema, pomembno je tudi Miter Gearbox in njegove različne lastnosti. Miter Menjalnik Trenutno domača proizvodnja mehanskih izdelkov s tujimi stroji, še vedno obstajajo vrzeli, te vrzeli se v glavnem odražajo v osnovnih komponentah, kot so hidravlične komponente, velika zmogljivost in nizka zmogljivost, Miter Gearbox resno uhajanje olja. Medtem ko je uvedba tujih mehanskih izdelkov, je kakovost hidravličnega sistema bolj stabilna, po daljšem obdobju uporabe majhnega uhajanja olja. Zaradi pomanjkanja pozornosti na mehanskih izdelkih in proizvodnem procesu čistoče zaradi slabe kakovosti, nizke stopnje dobave izdelkov, kratke življenjske dobe in drugih težav. Miter Menjalnik Hkrati domačem uvajanju tujih naprednih tehnologij, ne pa na čistočo za predelavo in montažo izdelka, je prišlo do dovolj pozornosti, kar je privedlo do enake tehnologije, vendar pa je učinkovitost izdelka proizvedla z veliko razliko od tujine. Miter Menjalnik Čistost menjalnika se večinoma odraža v delih v procesu sestavljanja in sestavljanja železa in drugih nečistoč, čiščenja mazalnega olja in drugih vprašanj. Miter Menjalnik Problem čiščenja je preprost, vendar so težave ali napake večplastne. V nadaljevanju je opis razlogov za čistočo, vpliv in izboljšanje.

(1) Jasnost mazalnega olja, uporabljenega v menjalniku, je slaba. To je neposreden vzrok za slabo čistočo. Glavne posledice so: ko začne menjalnik teči, mazalno olje vstopi v mazalno črto na vsako mazalno točko (običajno območje zobnika in območje ležaja), kjer nečistoče segajo tudi v območje mehčanja in na ležaj, kar vpliva na njihovo življenjska doba. Zato je priporočljivo, da pred uporabo maziva uporabite poseben oljni filter za filtriranje.

(2) deli stroja, ki nastanejo, ko železo ni čisto. Miter Menjalnik Na eni strani je naslednji proces obdelave delavcev zaradi neprevidnih delov železa za čiščenje, kar povzroči površino delov jame ali prask in drugih napak; drugi je prisotnost železa na nekaterih lokacijah ni enostavno čiščenje, kot so (glej sliko 1) Železo vložki v menjalnik po delu, bo skozi olje v delovni prostor, nato pa poškoduje dele.

(3) luženje po olju in varjenju ter drugo predelavo. Miter Menjalnik Po tem, ko je kislinsko krtačni krogotok ne sme biti varjen, ali pa bodo v cevovod vstopile varilne nečistoče in z oljem v cikel menjalnika.

(4), ki so bili sestavljeni na končnem izdelku za nekatere dele obdelave po obdelavi. Načelo s (3).

(5) po čiščenju delov ne posvečajo pozornosti ohranitvi, Miter Menjalnik prosto dajo. Kot prah in druge nečistoče v pomembne dele delov, ki vplivajo na velikost fit.

(6) slabo tesnjenje. V skladu z načrti lahko uporabite vhodno in izhodno gred tesnilnega prahu tipa V; z obdelovalnega vidika lahko izboljšate površinsko hrapavost gredi.

(7) barva ne more prenesti visokih temperatur. Ko menjalnik v visokotemperaturnih pogojih, Miter Gearbox barve stene barve ne morejo prenesti visoke temperature, piling barve sodijo v mazalno olje; polje zunaj stene barve vpliva na videz.

(8) škatla z zapečatenim tesnilom. Ko površina podvozja zobnika ali druga vezna površina pretežno brizgajo tesnila, je Miter Gearbox, ko je škatla ali pokrov, tesnilna masa stisnjena v škatlo, v olje