Pogon, ki ga poganja Miter Gearbox

Vetrni generator je vetrna energija v mehansko moč strojne naprave, znane tudi kot vetrnice. Na splošno je to nekakšen sončni vir toplote, Miter Gearbox atmosfera kot delovni medij toplote z generatorjem. Vetrni generatorji uporabljajo naravno energijo, veliko boljši od proizvodnje dizelske energije. Če pa je uporaba v sili še vedno manjša od dizelskih generatorjev.

Vetrna turbina je sestavljena iz vetrnega kolesa, prenosnega sistema, sistema Miter Gearbox yaw, hidravličnega sistema, zavornega sistema, generatorja, regulacijskega in varnostnega sistema, gonila, stolpa in temeljev.

Glavne sestavine funkcije, opisane spodaj:

(1) Listni list je enota, ki absorbira energijo vetra in pretvarja kinetično energijo zraka v mehansko energijo vrtenja rotorja.

(2) fugirni sistem s spreminjanjem kota rezila rezila, Miter Gearbox, tako da listi v različnih hitrostih vetra na najboljši način absorbirajo energijo vetra, ko je hitrost vetra iz hitrosti vetra, rezilo zrušilo zavoro.

(3) menjalnik menjalnika je vetrno kolo na vetru pod vplivom moči, ki ga generira generator, in doseže ustrezno hitrost.

(4) Generator generatorja je vrtenje mehanske kinetične energije rotorja v električne komponente. Rotor je povezan s frekvenčnim pretvornikom in lahko zagotavlja frekvenčno napetost na rotorskem vezju. Miter Menjalnik (kovinska obdelava je resnično dobra) Izhodna hitrost se lahko nastavi v območju ± 30% sinhronega števila vrtljajev.

(5) sistem zatesnjenih zobnikov, aktiven na pogonu vetrne gonilne sile, in kontrolni sistem, ki se ujema, tako da je pogon vedno v vetrovnem stanju, v celoti izkoristijo vetrno energijo, Miter Gearbox izboljša učinkovitost proizvodnje električne energije. Zagotavlja potreben blokirni navor, da zagotovi varno delovanje enote.

(6) Pesto kolesa Vloga pesta je, da se rezila držita skupaj in nosita različna obremenitev na rezilu, nato pa preidejo na generatorsko gred. Struktura pesta je opremljena s tremi radialnimi baklji.

(7) osnovni sklop montažne osnove je osnova, Miter Gearbox naslednji sklop platforme, sklop ploščadi, lestve rezervoarja in druge komponente. Skozi stožčasti ležaj, ki je povezan s stolpom, in s sistemom vrtenja za vožnjo sklopa kabine, sklopa generatorja, sklopa fugirnega sistema.

Vetrna turbina deluje preko vetra, s čimer spodbuja vrtenje rotorja, Miter Gearbox in nato preko prenosnega sistema, da pospeši hitrost generatorja za pogon generacije električne energije (obdelava kovin je res dobra) učinkovita vetrna energija v električno energijo. Glede na sedanjo tehnologijo vetrnice, približno tri metre na sekundo hitrosti vetra (stopnja vetra), lahko začnete proizvajati električno energijo.

Najpogostejša struktura velikih vetrnih turbin, povezanih z mrežo, je vodoravna os trikolesnega vetrovnega kolesa in je nameščena na pokončni cevni stolp z lopaticami vetrnih turbin iz kompozitnega materiala. Miter Menjalnik Za razliko od majhnih vetrnih turbin, vetrne turbine Miter Gearbox velikih turbin na veter potekajo precej počasi. Relativno enostavne vetrne turbine se uporabljajo pri fiksnih hitrostih. Običajno z dvema različnima hitrostoma - z nizko hitrostjo in visoko hitrostjo v močnih vetru pod šibkim vetrom. Ta indukcijski generator indukcije vetrnih motorjev s fiksno hitrostjo lahko neposredno generira AC frekvenco omrežja.

Relativno nova zasnova je na splošno spremenljiva hitrost (npr. Hitrost vetrne turbine V52-850 kilovatov s 14 na minuto do 31,4 na minuto). Pri obratovanju s spremenljivim številom vrtljajev lahko Miter Menjalnik izboljša aerodinamično učinkovitost vetrne turbine, da pridobi več energije in zmanjša šum v slabih razmerah vetra.