Bevel Gearbox hitri razvoj

S hitrim razvojem železniške industrije je bil tudi hiter razvoj Bevel Gearbox za gradnjo, vzdrževanje in popravila obsežnih strojev za vzdrževanje cest. Trenutno se pogosto uporabljajo v velikih cestnih strojih za vzdrževanje železniških cest na Kitajskem: tamping avtomobil, stabilen avto, stroj za čiščenje zobnikov, z balastnim kamionom, brušenje tirnic in tako naprej. Vsaka vrsta mehanske gonilne osi glede na svoje potrebe dela, imajo svojo edinstveno zasnovo pogona, vendar kot pomemben del strojev za vzdrževanje cest, morajo izpolnjevati naslednje zahteve: ① hitro vožnjo in lahko hitro vstopajo in izstopajo blok; ② morajo svoje potovanje potovati; ③ različne vrste mehanskih povezav s potrebami teče. Bevel Menjalnik Ta dokument v glavnem analizira delovno strukturo in princip prenosa stabilnega dvižnega vozila DC-32 in stabilnega osnega menjalnika WD-320 ter s pomočjo praktičnega primera razlaga metodo odpravljanja napak.

Menjalnik osi je zadnji del pogonskega sistema, ki prenaša moč na kolo, zmanjšuje hitrost pogonske gredi ali hidravličnega motorja, povečuje navor in poganja kolo za vrtenje. V različnih obsežnih strojev za vzdrževanje cest, struktura osnega menjalnika, hitrost razmerja ni enaka, Bevel Gearbox sedanji domači uporabi WD-320 stabilen vozni sistem in DC-32 vlečenje avtomobila v bistvu enaka, tako da sta dve osi Menjalniki so v bistvu enaki. V tem delu strukture strukture samo tamping avtomobilske menjalnik kot primer za analizo.

Vlečni avtomobil DC-32 ima tri osni menjalnik, Bevel gearbox, razdeljen na aktivni menjalnik osi osi (v nadaljnjem besedilu: osni menjalnik Ⅰ) in pogonski menjalnik osi (v nadaljevanju: osi gonila Ⅱ) dve vrsti. DC-32 tamping avtomobil z visoko hitrostjo, Bevel Gearbox nizko hitrostjo dveh sklopov sistema potovalnega prenosa, hitri vožnji s hidravličnim mehanskim menjalnikom, vožnjo z nizko hitrostjo s hidrostatičnim prenosom.

Ko se rammer premika z veliko hitrostjo, sta dve osi sprednjega podstavnega vozička aktivni gredi. Pogonska pot je: motor → hidravlični pretvornik navora → menjalnik → izstopna gred → prenosna torba → pogonska gred → gonilo osi → kolo.

Pri vožnji vilićarja je za postopno umiśevanje potrebno zaćeti, zavirati ali premikati. Bevel Menjalnik Pogonska pot je: motor → hidravlični menjalnik → oljna črpalka → oljni motor → menjalnik → pogonska gred → menjava moči gonilna gred → pogonska gred → prenosna torba → pogonska gred → prestavna os osi → prednji podstavni voziček → kolo. Bevel gearbox Hkrati en drugi oljni motor (pomožni motor) poganja podstavni voziček osi kot pomožni pogon za povečanje vlečne sile kolesa.

Menjalnik se uporablja na sliki 4, ki prikazuje unipolarni cilindrični prestavni način, ki je večinoma sestavljen iz dveh gredi. Vhodna gred 5 je prva gred s svojim vhodnim koncem, ki je povezana z motorjem z zglobi in majhno ravno valjasto prestavo 8, ki je drsno v aksialni smeri s pomočjo splin. Os 3 je druga os, gred se pritisne z velikim vzvodom 1 in os je zasukana. Bevel gearbox Menjalnik osi je opremljen z valjasto sklopko, ki je z velikim valjastim zobnikom 1 pritegnjena z malim vilicom 8, tako da potisnete vilico 7 na gredi sklopke 6, da izvedete vpetje in ločitev z velikim valjastim zobnikom 1.