Bevel Menjalnik Splošna učinkovitost

Menjalnik je eden od ključnih sestavnih delov cementnega mlina MPS, njegovo delovanje je običajno ali ni neposredno povezano s celotno zmogljivostjo mlina. Zobniški menjalnik Menjalnik vključuje predvsem lupino, set zobate gonilke, sklop planetnega zobnika, pokrov, tesnilo, potisni ležaj itd., Ki ga poganja motor, skozi stožčasto prestavo in planetno gonilo, nastavljeno za poganjanje plošče v potisnem ležaju Pri gibanju, ker lahko potisni ležaj in zunanji pokrov med tvorbo visokotlačnega oljnega filma zagotavljata nemoteno in učinkovito delovanje brušenja. Obenem zunanji pokrov in lupina med uporabo labirintnih tesnil, Bevel Gearbox učinkovito preprečujejo prah. Z menjalnikom, povezanim s sklednim delom, prikazanim na sliki 2, ko se prestavi gonilo skozi sornik za vožnjo celotnega dela mlinske sklede, brusnega valja in brusilne sklede med tvorbo materialnega mletja.

Na mestu 4000t / d proizvodne linije MPS cementarne preiskave je ugotovilo, da se zobni preklop z rjo iz rdeče vode (dve) pojavljajo očitni znaki korozije, toda gumijasti obročni videz ni poškodovan, zato so začetne špekulacije da notranja korozija, Bevel Gearbox Toda poseben položaj je treba odpreti po pokrovu za določitev. Zelo pomembno je, da so proizvajalci FLENDER prav tako posebej poslali na prizorišče, da bi se ukvarjal z njimi. Bevel Gearbox se je strinjal, da odpre pokritost menjalnika.

1) Najprej odstranite glavni motor s predhodno nameščenim potovanjem, nato posodo in menjalnik odstranite s hidravličnim ključem, menjalnikom in ozemljitvijo

(2) v ekstrakcijski menjalnik pred potrebo po podpori delov vključujejo: valjček, valjčni kolesni valj, priključen na tlačni okvir, podporni drog tlaka, disk in drugi deli. Najprej s posebnim orodjem se poveže z valjčkom, nato pa celoten orodni nosilec, nameščen v sredino platforme dvižne ploščadi. Ko hidravlični dvižnik dvigne posodo od dna, se dvigni valj, tlačni okvir, ojnica, gonilo zobate itd.

V procesu dviganja je treba upoštevati dve točki: ko je stran posode ponovno nameščena nazaj na strgalo, pri dvigovanju zgornjega konca motenja vetrnega obroča, Bevel Gearbox tako najprej v ročnem tkivu z rogom z vetrom Obročka na položaj posega v mleto skledo; med postopkom dvignite posodo, da preprečite dvigalni del nagiba (zaradi česar je posoda za mletje in gonilo med zatičem zataknjena) potrebno izmeriti dno posode in gonila na površini razdalje, Bevel Gearbox ene osebe za upravljanje električnega hidravličnega dvigala, da bi ohranili raven dviga, namesto da bi se zanašali na tri hidravlične priključke, sinhrono dvigalo. V procesu dvigovanja mlinske posode, Bevel Gearbox morate zaklepati vijak z matico, da ne bi prišlo do poškodbe.

(3) zgornji del posode, da popolnoma izložite zatič in pustite dovolj, da se premakne iz vesolja, začeli odstranjevati menjalnik. Izvlečenje menjalnika z ročnim dvigom in okroglo z zaključkom. Prvič, Bevel Gearbox odstranite gonilnik s steze in očistite, v štirih kotih pa sinhronizirajte zgornji Bevel Gearbox, tako da lahko daste 20 mm okrogle palice (11 strani, skupno 22).